Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ηταν χειρότερος κι από τον Σημίτη!


Διαδέχθηκε έναν πρωθυπουργό, του οποίου η μοναδική ουσιαστική επιτυχία για την Ελλάδα ήταν η είσοδος της χώρας μας στην ΟΝΕ με ψεύτικα στοιχεία. Κι όμως, ο Κ. Καραμανλής κατάφερε να κάνει λιγότερα κι από αυτό! Τώρα καλούνται τα στελέχη του να παρουσιάσουν το δήθεν μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησής του, προτάσσοντας το ξεπούλημα της Ολυμπιακής, την οποία απαξίωσαν έτι περαιτέρω και στάθηκαν ανίκανοι να εξυγιάνουν, ως μεταρρυθμιστικό έργο!
Κάθε άνθρωπος δικαιούται να κάνει λάθη. Κανείς, όμως, πόσο μάλλον όταν είναι πρωθυπουργός, δεν έχει δικαίωμα στην απραξία.
Ο κ. Καραμανλής επί πεντέμισι χρόνια απλώς προέδρευε και τώρα ζητά από το εκλογικό σώμα να τον ξαναψηφίσει γιατί πήρε το μάθημά του. "Δε μπορείς, όμως, να μάθεις καινούρια κόλπα σε γέρικο σκυλί". Μπορεί ο κ. Καραμανλής να είναι μόλις 53 χρόνων, αλλά κυβερνά από το 2004 και είναι πρόεδρος της Ν.Δ. από το 1997. Αν ήταν ικανός, θα το είχαμε δει. Επειδή είναι ανίκανος γι' αυτό και θα χάσει τις προσεχείς εκλογές από, επίσης, μια μετριότητα, τον Γιώργο Παπανδρέου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: