Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Οι αρλεκίνοι και τα αστεία τους!


Οι αρλεκίνοι είναι πλασμένοι για να υπηρετούν τους αφεντάδες τους. Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί στο ΠΑΣΟΚ. Για παράδειγμα, ο Π. Οικονόμου, που δήλωσε σήμερα πως τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση είναι προσωρινά και πως όταν λήξει ο χρόνος εφαρμογής του μνημονίου μπορούμε να περιμένουμε, π.χ., ακόμα και συνταξιοδότηση πριν από τα 55!
Ο κ. Οικονόμου κι ο κάθε κ. Οικονόμου του ΠΑΣΟΚ, που έχουν τρομοκρατηθεί από το φόβο της μη επανεκλογής τους για τη συναίνεσή τους στα νεοφιλελεύθερα μέτρα, καλό θα κάνουν να σιωπούν. Μόνο έτσι μπορεί να γλιτώσουν τα γιαούρτια, που θα τους πετούν εκείνοι που καταλαβαίνουν πως η τρόικα και οι έλληνες συνοδοποροι της έχουν σκοπό να αφανίσουν κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους υπήρχε στην Ελλάδα...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Επομένως, η μόνη έντιμη λύση για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι είτε η καταψήφιση των μέτρων, είτε η παραίτηση. Για να μπορούν να έχουν το δικαίωμα να μην αποκαλούνται αρλεκίνοι...

1 σχόλιο:

blackbedlam είπε...

Kαλησπέρα.Σιγά σιγά να συνηθίζω να σε αποκαλώ,"ανυπαρκτό μου ευρώ" και όχι τρύπιο.Καλό είναι να επισημαίνουμε και να ξεσκεπάζουμε το μεγαλείο της αθλιότητας των λακέδων του κεφαλαίου.Αλλά σιγά σιγά,όλοι όσοι συνειδητοποιουμε την ανάγκη αντίστασης που πρέπει να αναπτηχθεί προκειμένου να αντιμετοπίσουμε μαζικά και αποφασιστικά την εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό που πάνε να πετύχουν σε βάρος μας,καλό και απαραίτητο να προσανατολιζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση.Να το λέμε,να το γράφουμε να το χορεύουμε αν χρειαζεται.