Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ της Μιμής είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!


Είχα γράψει πως ο μεγαλύτερος εχθρός του Γ. Παπανδρέου θα είναι το "βαθύ" ΠΑΣΟΚ. Ενας πρωθυπουργός τριών εβδομάδων, που συγκέντρωσε το 44% των ψήφων στις εκλογές και είχε διαφορά δέκα μονάδων από το δεύτερο κόμμα, το οποίο περνά και θα περάσει περίοδο εσωστρέφειας λόγω της εκλογής νέου αρχηγού, θα έπρεπε να είναι πανίσχυρος. Κι όμως, ο εκλεκτός του για την θέση του γραμματέα του κόμματος Σ. Ξυνίδης μόλις και μετά βίας κατάφερε να υπερκεράσει έναν άνθρωπο-" απολίθωμα" του ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ, τον πάλαι ποτέ συγκεντρωσιάρχη Γιώργο Παναγιωτάκοπουλο!
Φαίνεται πως οι πασόκοι που έχουν αλώσει το κράτος από τη δεκαετία του '80 αρχίζουν να φοβούνται πως ο Γιώργος θα κάνει πράξη τα λεγόμενά του περί τέλους του κομματισμού και περάσματος σε μια εποχή διαφάνειας.
Δε χρειάζεται, όμως, να ανησυχουν. Ηδη ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης διόρισε γενικό γραμματέα του υπουργείου του συνεργάτη της συζύγου του. Το ίδιο, πάνω κάτω, αναμένεται να κάνουν και οι άλλοι υπουργοί. Κρίμα στις 40.000 αιτήσεις διαμέσου διαδικτύου... Αλήθεια, σε τί διαφέρει στην πράξη η "νέα" εποχή Γιώργου από εκείνη του πατέρα του, όταν τη χώρα κυβερνούσε η αστρολόγος της Δήμητρας Λιάνη;...

Δεν υπάρχουν σχόλια: